Για την Ιταλία και τα δύο παιχνίδια με τη Σιένα αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού σήμερα το πρωί, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να χαρακτηρίζει την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, ανώτερη και από αυτή των Λέικερς, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι ο τρόπος που ήρθε η νίκη επηρέασε τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο παιχνίδι.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά το Σαββατοκύριακο και η ομάδα είναι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τη Σιένα σε ένα παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα από τα άλλα», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών ενόψει των αναμετρήσεων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως αποδείχτηκε και στην Αθήνα, όπου στο πρώτο ματς ήμασταν υπερδύναμη και στο δεύτερο χάσαμε. Βγήκε ένα απρόοπτο σκορ στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς δεν έχουμε τέτοια δύναμη. Ούτε το… Λέικερς-Σιένα δεν θα γινόταν έτσι, όχι το Ολυμπιακός-Σιένα και αυτό το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου.

Πρέπει να μάθουμε πολλά από την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πίεση του κόσμου αυτή που μας επηρέασε στο δεύτερο ματς, αλλά σίγουρα δεν μας βοήθησε το πρώτο ματς. Ταξιδεύουμε με 14 παίκτες, δεν είναι όλοι έτοιμοι.

Περιμένω τώρα από τους παίκτες μου να δείξουν χαρακτήρα, από αυτούς που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν», συνέχισε.

Ο «Ντούντα» αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος δεν είναι 100% έτοιμος. Είναι βασικός μας παίκτης και πιστεύω ότι θα παίξει με τη Σιένα».

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού, μίλησε ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του. «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Το δεύτερο θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, όπως και στην Αθήνα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τη Σιένα και να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Είμαι 100% έτοιμος για αυτά τα παιχνίδια», κατέληξε ο Σέρβος σμολ φόργουορντ.

Πηγή: sport-fm.gr